Уеб платформа свързва превозвачи и клиенти

Платформата Cargo-place.com обещава оптимална цена за всяка транспортна услуга

Платформата Cargo-place.com обещава оптимална цена за всяка транспортна услуга

Онлайн платформа, създадена от българаската компания Grind Web Studio, организира търгове за транспортни услуги. Cargo-place.com цели да свърже клиентите, търсещи транспортни услуги, с превозвачи от всякакъв тип и от всяка страна по света.

Платформата функционира на български и на английски език. Тя е създадена след множество консултации с транспортните фирми, както и с клиентите на такива услуги, уточниха от разработчика.

„Мисията на Cargo-place.com е да направи комуникацията между превозвачи и клиенти по-лесна, да подобри ефективността на работата им, както и да повиши конкуренцията в бранша”, коментира Ивайло Кармазов, мениджър „Бизнес развитие” в Grind Web Studio.

В рамките на няколко минути запитването ще достига до голям брой транспортни компании. В комбинация с принципа на постъпателното предлагане на по-ниска цена, това ще гарантира най-конкурентните цени на пазара, допълни Кармазов.

Транспортните фирми и компаниите, използващи техните услуги, могат да си направят профили, след което да създадат търгове или да участват във вече създадени такива. Самите търгове си имат определена цена и срок. Те се създават с попълване на няколко полета в електронната форма на системата.

Когато даден клиент публикува нов търг, платформата автоматично уведомява за това всички регистрирани превозвачи, които обслужват съответната дестинация. Участниците получават нотификации и при спечелване или изгубване на съответния търг.

Сред предимства на Cargo-place.com са възможността за постигане на оптимална цена за всяка транспортна услуга, както и спестяването на време за комуникация с много на брой фирми, за прецизиране на детайлите около съответната транспортна услуга и за преговори с много на брой доставчици.

Освен това платформата дава пълен контрол върху протичането на търга, неговата начална и крайна дата, както и всички останали параметри. Тя функционира 24 часа в денонощието и седем дни в седмицата, като във всеки момент може в даден търг да се включи компания от всяка точка на света.

Друго предимство е наличието на подробна история и архив на всички досегашни търгове и взаимоотношения с превозвачи. Cargo-place.com разполага и със система за определяне на рейтинги.

Коментар