McAfee Stinger Portable – премахва вируси и малуер

McAfee Stinger Portable e ефективно средство за поддържане на компютъра чист от вируси и малуер

McAfee Stinger Portable e ефективно средство за поддържане на компютъра чист от вируси и малуер

Портативното издание на антивируса McAfee Stinger позволява удобно сканиране и премахване на зловредни кодове от компютъра.

Програмата може да се ползва от USB флашка или директно да се копира на твърдия диск, откъдето се пуска изпълнимия файл, без да се налага инсталиране.

Потребителският интерфейс е изчистен и интуитивен, като всички функции са организирани удобно в табове. McAfee Stinger Portable предлага три опции за сканиране – бързо, пълно и специфично, което се задава от потребителя.

Можете да сканирате само критични области от системата, цялата система или избрани файлове и папки, за които подозирате, че са инфектирани.

Програмата сканира както локални папки и дискове, така и мрежови устройства и сменяеми носители. Налични са и допълнителни настройки, вкл. за това какви действия да се предприемат при откриване на инфекция – докладване, възстановяване, преименуване или премахване, лог с всички активности, поставяне под карантина на обекти и др.

McAfee Stinger Portable не извършва промени в регистъра на Windows, така че при изтриване на програмата не остават никакви следи от нея. Като цяло, това е едно ефективно и олекотено средство за поддържане на компютъра чист от вируси и малуер.

Даунлоуд: McAfee Stinger Portable

Коментар