Започна седмото издание на „Български награди за уеб”

Конкурсът се фокусира върху новите тенденции за уеб дизайн, уеб маркетинг и уеб бизнес

Конкурсът се фокусира върху новите тенденции за уеб дизайн, уеб маркетинг и уеб бизнес

Българската уеб асоциация стартира седмото издание на конкурса „Български награди за уеб” (webawards.bg), който ще оцени най-добрите уеб проекти и дигитални агенции. Конкурсът се провежда под мотото: „Things work best when connected” (Нещата работят най-добре, когато сме свързани).

Желанието на организаторите е да докажат, че колаборацията, единството и комуникацията сътворяват добрите неща. Конкурсът се фокусира върху новите тенденции за уеб дизайн, уеб маркетинг и уеб бизнес.

Категориите са разпределeни в три панела, а гласуването на публиката ще даде интересен поглед за обществената оценка на уеб проектите в България. Специално внимание е отделено на новаторите и новите участници в конкурса.

Компактна група от специалисти от уеб агенции, медии, рекламни агенции, дизайнери и предприемачи ще оценяват кандидатите при дефинирани критерии. Тази година Българската уеб асоциация (BWA) включва и чуждестранен партньор, който ще вземе участие в оценяването на проектите.

Номинираните проекти се представят на живо, пред жури и публика. Споделянето на историята по създаването на конкретния проект, е сочено за най-интересната част от конкурса. В момента на сайта webawards.bg текат ранните регистрации за участие в конкурса.

Коментар