Fujitsu подобрява съвместната работа с PRIMEFLEX решения

Fujitsu осигурява на бизнеса достъп до предварително комплектовани ИКТ решения за Microsoft среди

Fujitsu осигурява на бизнеса предварително комплектовани решения за Microsoft среди

Нови решения на Fujitsu дават възможности на средно големи бизнес организации да модернизират своята инфраструктура на базата на Microsoft технологии за комуникация и среди за съвместна работа.

Японската компания въвежда комплект от специални решения, които се присъединяват към линията интегрирани системи PRIMEFLEX.

С допълненията към фамилията PRIMEFLEX бизнесът може да се възползва от всички предимства на унифицираните комуникационни среди – например, чрез ъпгрейд до най-новата версия на Microsoft Exchange и свързване на инструменти за сътрудничество в реално време като Microsoft Lync/Skype към ISDN телефонни мрежи, както и по-широко използване на Microsoft-базираните инструменти за теле-конферентни връзки и дистанционно сътрудничество.

Fujitsu осигурява на по-малките организации достъп до предварително комплектовани ИКТ решения за Microsoft среди, които в комбинация с PRIMEFLEX за Microsoft SharePoint подобряват потока от информация и комуникациите и помагат за това бизнес процесите да бъдат по-прозрачни и ефективни, съобщиха от компанията.

В миналото, прилагането на унифицирани комуникационни структури изискваше дълбоки познания за всички свързани компоненти, и в частност, разбиране на техните взаимозависимости, както и управление на сложни и чести ъпгрейди на инфраструктурата. Новите Fujitsu PRIMEFLEX интегрирани решения за Microsoft решават това с комплект от три системи, които дават на малкия и среден бизнес икономически аргументи в полза на въвеждането на унифицирани комуникационни технологии.

Тези инструменти правят съвместната работа по-лесна и освен това намаляват допълнителните разходи като таксите за телефони и телеконференции. Системите PRIMEFLEX се продават чрез дистрибуторите на Fujitsu и партньорската мрежа по програма SELECT.

Референтната архитектура на PRIMEFLEX е предварително дефинирана, интегрирана и тествана комбинация от сървъри, сторидж, мрежова свързаност и софтуер. Подобни решения за Microsoft платформи лесно се настройват за специфични изисквания на клиента и администраторите могат бързо да мащабират системите, поясниха от Fujitsu.

Интегрираните системи PRIMEFLEX за Exchange, Lync и OfficeMaster Gate вече са налични на българския пазар от партньорите на Fujitsu. Цените и наличностите могат да варират, в зависимост от конфигурацията на системата.

Коментар