Agnitum Outpost Antivirus Pro – пази в реално време

gnitum Outpost Antivirus Pro предлага защита от всевъзможни заплахи, с няколко метода за сканиране и наблюдение в реално време

Agnitum Outpost Antivirus Pro предлага защита от всевъзможни заплахи, с няколко метода за сканиране и наблюдение в реално време

Agnitum Outpost Antivirus Pro е комплексен софтуер за предпазване от всички типове заплахи. Включва антивирус и антиспайуер, защита в реално време, мениджър на карантина, контрол на уеб и защитна стена.

Програмата има интуитивен интерфейс и поддържа три метода за сканиране – бързо, пълно и потребителско, като в последния случай предоставя широк набор от опции.

Откритите инфектирани или съмнителни файлове се поставят под карантина, където могат да се изследват подробно, преди да бъдат изтрити или възстановени, ако са безопасни.

Agnitum Outpost Antivirus Pro включва също модули за самозащита, самообучение, имейл скенер, защита на сърфирането в уеб, както и средства за проактивна защита. 30-дневна пробна версия е достъпна за сваляне безплатно.

Даунолоуд: Agnitum Outpost Antivirus Pro

Коментар