DriversCloud – анализира системата, предлага драйвери

DriversCloud анализира хардуера и софтуера на компютъра, предлага актуални драйвери

DriversCloud анализира хардуера и софтуера на компютъра, предлага актуални драйвери

Програмата DriversCloud събира широк набор от информация за хардуера и софтуера на компютъра с цел анализ и също така дава възможност за обновяване на драйверите с най-актуалните им версии.

След инсталиране на десктоп агента, DriversCloud изпълнява автоматично сканиране на системата с цел да събере изчерпателна информация, след което отваря уеб страницата на разработчика в подразбиращия се браузър.

Можете да видите подробни данни за операционната система, процесора, дънната платка, чипсета, паметта, графичната карта, твърдия диск, оптичните устройства, мрежата, клавиатурата, мишката, екрана, мултимедийните карти и USB периферията.

За всяка от тези категории е налична възможност за преглед на конкретни параметри и събития – например дата на инсталиране, номер на операционната система, максимална резолюция, размер и сериен номер на екрана и т.н. Всяка група може също така да бъде скрита.

Подробна информация за компонентите, системата, инсталирания софтуер, процесите, услугите и т.н може да бъде отпечатана или записана на PDF файл. Предвидени са настройки на сигурността, времевата зона, типа на календара и др.

Сканиране: DriversCloud

Коментар