Konica Minolta bizhub 226 – компактен MFP за офиса

С компактните си размери, bizhub 226 лесно намира място и в най-малките офиси

С компактните си размери, bizhub 226 лесно намира място и в най-малките офиси

Новият комуникационен хъб Konica Minolta bizhub 226 е предназначен за малки и средно големи екипи, които споделят една и съща работна среда. Устройството представлява А3 монохромна и мултифункционална периферия (MFP), която дава възможности за печат и копиране със скорост от 22 страници А4 на минута.

С компактните си размери, bizhub 226 лесно намира място и в най-малките офиси. bizhub 226 е лесен за употреба, а множеството му функции позволяват да се справи с разнообразни задачи, като така пести време на служителите, поясни Елена Дречева, изпълнителен директор на Konica Minolta България.

Машината предлага гъвкавост в капацитета на използваната хартия, като максималният брой листове е 1350. Различна медия може да бъде поставена в до пет отделни източника на хартия. Като опция се предлага и двустранен печат.

Новият компактен принтер предлага стандартно цветно сканиране. Копията могат да се изпращат до имейл, FTP и SMB, а TWAIN сканирането дава възможност за пълна мрежова интеграция.

Стандартната „scan-to-USB” функция улеснява сканирането на информация директно от bizhub 226 на USB устройство. За още по-удобно сканиране и копиране, може да се добави аксесоар за двустранно подаване на хартия. Скоростта на сканиране е 46 ipm, а двустранното сканиране се случва автоматично.

Благодарение на ниската консумация на енергия и на включения Simitri HD тонер от биомаса, bizhub 226 постига най-високи екологични стандарти и притежава етикети Blue Angel и Energy Star, уточниха от компанията.

Коментар