Crystal Security – клауд-базиран антивирус

Crystal Security автоматично качва новите заплахи за анализ в облака, веднага щом бъдат открити

Crystal Security автоматично качва новите заплахи за анализ в облака, веднага щом бъдат открити

Приложението Crystal Security защитава компютрите от малуер и позволява създаване на персонализирани черни списъци с файлове и приложения.

Crystal Security представлява олекотена, самостоятелна програма, която дори не се нуждае от инсталиране. Има лесен за използване, интуитивен интерфейс, който не би затруднил неопитните потребители.

Въпреки че изглежда доста опростена, програмата включва мощни средства за предпазване от различни видове заплахи. В секцията „Settings” са предвидени опции за конфигуриране на режима на сканиране и сценариите, по които приложението информира за заплахите.

Полезна характеристика на Crystal Security е способността на програмата автоматично да качва за задълбочен анализ в облака новите заплахи, веднага щом бъдат открити, и да ги включва в базата данни.

Можете също да задавате специфични настройки в модула „Settings”, свързани с избрани области от компютъра. Предвидена е и възможност за „shell” интеграция” с цел бърза проверка на определени файлове с Crystal Security.

В заключение, програмата осигурява допълнителен слой на сигурност в компютърната система и може да работи безпроблемно с всеки пълнофункцинален антивирус.

Даунлоуд: Crystal Security

Коментари по темата: „Crystal Security – клауд-базиран антивирус”

добавете коментар...

  1. spk

    Някои пробва ли го?

Коментар