Panda Free Antivirus – открива и елиминира вируси

Panda Free Antivirus предлага защита в реално време, както и сканиране по график

Panda Free Antivirus предлага защита в реално време, както и сканиране по график

Panda Free Antivirus е малко по размер и много лесно за използване решение срещу зловреден софтуер, което разчита на клауд технология за откриване и елиминиране на троянци, червеи, вируси, спайуер, адуер и други заплахи.

При инсталиране на програмата, потребителите трябва да имат предвид, че безплатният Panda Free Antivirus предлага сваляне и инсталиране на програми от външни разработчици, от които реално не се нуждае в работата си.

Panda Free Antivirus може да изпълнява пълна проверка на системата за малуер, да сканира само критични области, определени дискове, директории и файлове. Програмата генерира статистика за общия брой сканирани файлове, както и за тези, които са поставени в карантина, заедно с блокираните заплахи.

Потребителите имат достъп до модула за сканиране, могат да следят активните процеси за подозрителна активност, да предотвратяват атаки през USB устройствата, както и да създават зареждаща флашка, ако Windows откаже да стартира.

На новаците се препоръчва да използват настройките под подразбиране на антивируса, докато напредналите потребители имат на разположение достатъчно опции за оптимизиране на работата на приложението според нуждите им.

Защитата в реално време може да бъде изключена във всеки един момент, а сканирането може да се извърша автоматично, по предварително зададен график.

Даунлоуд: Panda Free Antivirus

Коментар