AIDA64 Extreme – програма за диагностика на Windows PC

AIDA64 Extreme има добре организиран интерфейс, с подредена в категории информация за компютърната система

AIDA64 Extreme има добре организиран интерфейс, със стриктно подредена в категории информация за компютърната система

AIDA64 Extreme е развита система за диагностика на Windows конфигурации. Програмата събира важна информация за хардуера и софтуера и позволява тестване на паметта и процесора чрез комплексни бенчмарк текстове.

AIDA64 Extreme се инсталира бързо и се отличава с добре организиран интерфейс, в който цялата информация за компютъра е подредена в отделни категории.

Приложението събира подробна информация за дънната платка и основни нейни компоненти като процесор, чипсет, BIOS и  памет, операционната система, сторидж устройствата, графиката и мултимедията, мрежата, сигурността и инсталирания соффтуер.

След анализа, AIDA64 Extreme дава рейтинг на системата, като я съпоставя на други системи на базата на хардуерната конфигурация. Информацията от всяка изследвана категория може да се експортира за последващ, по-подробен анализ.

AIDA64 Extreme предлага също интересни възможности за конфигуриране, вкл. смяна на UI езика, папките за съхраняване на отчети, филтриране на логовете, задаване на определени компоненти за наблюдение, уведомяване по имейл за бенчмарковете и др.

Даунлоуд: AIDA64 Extreme

Коментари по темата: „AIDA64 Extreme – програма за диагностика на Windows PC”

добавете коментар...

  1. Гошо

    Ем чи много добре е

Коментар