K7 AntiVirus Plus – комплексно решение за сигурност

K7 AntiVirus Plus пази от заплахи в реално време и поддържа автоматични ъпдейти

K7 AntiVirus Plus пази от заплахи в реално време и поддържа автоматични ъпдейти

K7 AntiVirus Plus включва всички необходими инструменти за защита от разнообразните заплахи за компютъра, вкл. вируси, спайуер, троянци и други вредители, които могат да компрометират сигурността.

Както и други подобни програми, K7 AntiVirus Plus не е съвместим с останалите антивируси. Приложението предупреждава потребителя да деактивира другите антивирусни решения от компютъра – в противен случай не може да се инсталира.

„Security Center” информира за работата на отделните компоненти, докато разделът „Tasks” позволява пускане на ново сканиране или изпълнение на административни задачи.

K7 AntiVirus Plus сканира в реално време файловете и електронната поща, а също следи поведението на системата за подозрителна активност. Предвидени са няколко режима на сканиране – бърз, цялостен, настройваем от потребителя или сканиране само за скрити руткитове.

Освен това K7 AntiVirus Plus влючва няколко допълнителни инструмента за сигурност. Така например, можете да сканирате компютъра за уязвимости и пачове, анормални промени или проследяващи „бисквитки” (кукита).

Програмата поддържа автоматични ъпдейти, за да достави своевременно последните антивирусни дефиниции. Предвидени са също възможности за сканиране по предварително зададен график, управление на файловете под карантина и преглеждане на историята на сканиране.

Даунлоуд: K7 AntiVirus Plus (пробна версия)

Коментари по темата: „K7 AntiVirus Plus – комплексно решение за сигурност”

добавете коментар...

  1. master

    Търсят си тестери!

Коментар