Нетикс планира глобално разрастване

С промени в мениджърския екип, компанията Нетикс Комюникейшънс предприема международна експанзия. Стартъпът се нарежда сред топ 25-те платформи за обмяна на трафик в глобален мащаб.

Дан Еленбоген застава начело на екипа по продажби, а Жолт Папди е назначен за мениджър продажби за немскоговорящия регион – Германия, Австрия, Швейцария и Унгария.

Промяната следва назначенията на Кен Лефковиц като главен изпълнителен директор и Мариян Рангелов като финансов директор, както и назначението на Еленбоген като мениджър за Германия.

Дан Еленбоген притежава богат опит в телекомуникационния сектор – 30 години в сферата на продажбите, маркетинга и бизнес развитието. Жолт Папди практикува повече от 21 години в телекомуникационната индустрия в Европа, Африка и по света, с уклон в сферата „управление на услуги”.

„Промените в екипа чувствително увеличават възможностите ни да обслужваме клиентите си, което е ключът към проекта за международна експанзия на компанията”, коментира Кен Лефковиц.

Нетикс е телекомуникационен стартъп, който ускорява интернет достъпа. Компанията се нарежда сред топ 25-те платформи за обмяна на трафик в глобален мащаб.

В момента мрежата на Нетикс обслужва над 70 свои членове в 16 центъра за данни в цяла Европа, генерирайки повече от 200 Gbps трафик. Компанията активно се подготвя за глобално разрастване.

Коментар