VoodooShield – създава щит срещу вирусите

VoodooShield проучва предпочитанията на потребителя и съставя бял списък със сигурните програми

VoodooShield проучва предпочитанията на потребителя и съставя бял списък със сигурните програми

VoodooShield изгражда надежден защитен щит срещу вируси и всевъзможни заплахи за сигурността на компютъра. Софтуерът блокира мигновено подозрителните програми и файлове.

VoodooShield не може да премахне инфектираните файлове, но блокира тяхното отваряне и така предпазва компютъра от заразяване. Софтуерът предлага смарт опция за автоматично създаване на бели списъци за всички програми и файлове, които се ползват с доверие.

След като е създаден този списък, VoodooShield не позволява изпълнението на други програми и така гарантира сигурността. С други думи, с помощта на този софтуер можете да зададете вашият компютър да изпълнява само определени, сигурни програми.

VoodooShield работи във фонов режим, но винаги показва малка икона-щит на десктопа. Тя уведомява дали щитът е активен или не – когато е червена, VoodooShield е изключен, а когато е синя – щитът работи.

Можете лесно да поставите в щита всеки файл (чрез drag and drop), за да бъде сканиран за вируси от VoodooShield. Ако софтуерът блокира файла, последният се изпраща автоматично за подробен анализ в облачно-базиран черен списък.

VoodooShield е достъпен безплатно за некомерсиално използване. Потребители, които искат да ползват по-развитите функции на софтуера, трябва да се регистрират и да платят годишна такса от 20 долара.

Даунлоуд: VoodooShield

Коментар