ERP.BG разви успешно иновативен партньорски модел

Иновативна партньорска програма осигури сериозен ръст на новите клиенти и приходите на ERP.BG през миналата година

Партньорската програма NetProject осигури сериозен ръст на новите клиенти и приходите на ERP.BG

Иновативният партньорски модел NetProject на българската софтуерна компания ERP.BG се разви успешно само за няколко месеца, сочат бизнес показателите.

До момента десетки български фирми и няколко от чужбина са проявили интерес към участие в програмата, а през последната година ERP.BG е стартирала 16 нови проекта, които се внедряват от нейни партньори. Това е и основната причина за отчетения от компанията 100% ръст при новите клиенти, както и 35% ръст на оборота през 2015 година.

NetProject има три направления – за внедрители и дилъри на системите за управление на бизнеса на ERP.BG, както и за външни разработчици на приложения за EnterpriseOne.

ERP.BG ще обяви имената на първите фирми, които ще получат златни и сребърни нива като утвърдени партньори на компанията, на церемония на 29 март в столичния Хотел Балкан. По време на събитието ще бъдат сертифицирани и нови консултанти по внедряване на ERP системата EnterpriseOne – флагманския продукт на ERP.BG.

Компанията ще награди и партньор за разработката на уеб и мобилни решения към EnterpriseOnе. Очаква се на събитието да бъдат представени и нови проекти на някои от партньорите.

ERP.BG е един от първите български разработчици и внедрители на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 20-годишен опит. Компанията има специфичен опит в сегменти като търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително-вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама.