WinX DVD Ripper Platinum – достъпен безплатно!

WinX DVD Ripper Platinum e софтуер от типа всичко-в-едно, мощен и лесен за използване DVD рипър

WinX DVD Ripper Platinum e софтуер от типа всичко-в-едно, мощен и лесен за използване DVD рипър

Класен софтуер за рипване на DVD е достъпен безплатно за Великденските празници от разработчика Digiarty Software. Програмата WinX DVD Ripper Platinum може да направи перфектно копие на цифровите файлове от DVD в различни формати за възпроизвеждане на компютър, както и на популярни мобилни телефони с над 350 профила.

Digiarty Software провежда в момента специална кампания за Великден, в рамките на която всеки потребител с достъп до интернет може да си свали и ползва напълно безплатно копие на водещия продукт WinX DVD Ripper Platinum – това е един от най-добрите DVD рипъри за Windows, вкл. за новата версия 10.

На страницата за промоции обикновено ще намерите подарък на DVD рипър, но бъз възможност за безплатен доживотен ъпгрейд, както и пакет от няколко продукта на невероятно ниска цена. Този път обаче Digiarty Software предлага възможност на всеки да получи пълна версия на WinX DVD Ripper Platinum с безплатен ъпгрейд – просто с няколко клика влизате в късметлийския раздел на сайта, където всеки ден 10-ма потребители ще получават продукта.

WinX DVD Ripper Platinum e софтуер от типа всичко-в-едно, мощен и лесен за използване DVD рипър, който прави бекъп на цялото съдържание на DVD върху твърдия диск, поддържа всички съществуващи видео формати за плейбек на почти всяко устройство, с възможност за настройка на параметрите и редактиране на видеото преди копиране.

Безплатната промоция на WinX DVD Ripper Platinum продължава до 4 април

Безплатната промоция на софтуера WinX DVD Ripper Platinum продължава до 4 април

DVD рипърът е способен да конвертира всяко DVD в популярни видео формати като AVI, MP4, H.264, MPEG, WMV, MOV, FLV и M2TS. С над 350 вградени профила, програмата помага за безпроблемно конвертиране на DVD за епълски устройства и услуги като iPhone, iPad, iPod, Apple TV и iTunes, за Android – Nexus, Samsung, HTC и Kindle Fire, за Microsoft – Windows Phone, Surface и Xbox, за Chromecast, Sony, Nokia и др.

Нещо повече, можете да копирате всяко DVD (домашно или комерсиално, защитено или незащитено) на РС по няколко начина – ISO образ, видео папка и MPEG2 файл с главно/пълно съдържание на заглавията от DVD. Процесът може да бъде завършен за няколко минути, ако компютърът е достатъчно мощен.

Допълнен с гъвкав видео редактор, WinX DVD Ripper Platinum позволява премахване на натрапчивите маржини и области, нарязване на видеото и комбиниране на няколко заглавия. Можете също така да изберете пътека за субтитрите и дори да добавите външни SRT файлове за субтитри на всеки език.

Даунлоуд: WinX DVD Ripper Platinum (безплатно)

Коментар