Inpag Antivirus – открива и премахва вируси безплатно

Inpag Antivirus извършва три типа сканиране - бързо, пълно и избирателно

Inpag Antivirus извършва три типа сканиране – бързо, пълно и избирателно

Inpag Antivirus е безплатен софтуер за откриване и премахване на вируси и други заплахи, лесен за използване и от начинаещи потребители.

Приложението се отличава с интуитивен графичен интерфейс и се интегрира в контекстното меню на Windows Explorer, благодарение на което можете с един клик да сканиране папка или файл.

Inpag Antivirus извършва три типа сканиране – бързо, пълно и избирателно, при което потребителят задава кои папки или дялове на твърдия диск да бъдат проверени от антивирусната програма.

Когато сканирането приключи, софтурът показва откритите заплахи, подозрителните записи в регистъра, скритите обекти и информация за това къде се намират. Потребителят вижда също статистически данни за брой проверени файлове, продължителност на сканирането и т.н.

При откриване на заплаха, инфектираният файл се премества в зоната за карантина, като по-нататъшната му съдба е в ръцете на потребителя, който може да го извади от карантината, да го задържи или изтрие.

В допълнение, Inpag Antivirus защитава от заплахи при сърфиране в интернет, може да се обновява автоматично, да стартира заедно с Windows и да бъде минимизиран в системната лента със задачи.

Даунлоуд: Inpag Antivirus

Коментар