OneBit Software внедрява Office 365 в чужбина

На срещата с журналисти OneBit Software организира мини блиц турнир между Веско Топалов и екипа на компанията

На срещата с журналисти OneBit Software организира мини блиц турнир между Веско Топалов и екипа на компанията

Нов отдел на OneBit Software реализира успешни проекти по внедряване на Office 365 и Microsoft Azure решения в България и чужбина, съобщиха от компанията на среща с журналисти.

В момента екипът на OneBit Software работи с няколко нови клиенти по подобни проекти в България, Англия, Австралия и Исландия.

Ради Атанасов, основател на OneBit Software, е част от екипа на Microsoft „Office 365 Developer Patterns & Practices“, като участва в дефинирането и архитектурата на всички сценарии за разработка върху Office 365.

„Достигнахме до множество глобални клиенти, което ни даде възможност да работим по изключително сложни и трудни проекти, което пък от своя страна създаде екип от изключително добри професионалисти на световно ниво”, сподели Атанасов.

През последната година екипът на компанията се е увеличил почти двойно, като за нея работят единствените в България MVP (Most Valuable Professional) специалисти в сферата на SharePoint и Office 365, допълни Димитър Каданов, изпълнителен директор на OneBit Software.

Компанията акцентира все повече върху разработката и на собствени продукти. Такива са например OneBit Survey Master и OneBit Quick Poll – предложения за създаване и управление на анкети, които са реализирани при клиенти в чужбина.

Работи се и по два изцяло нови продукта с кодови наименования OneBit Forms и OneBit NextGen Portal. Първият от тях не само ще превръща хартиените форми и бланки в електронни, но и ще осигурява последващо стартиране на автоматизиран процес по придвижване, вземане на отношение и одобрение на бланката.

OneBit NextGen Portal ще предостави бърз и евтин начин за създаване на портали, които консолидират и визуализират данни от различни системи в един централен екран, с широки възможности за настройка и конфигуриране спрямо специфичните нужди на клиентите.

Същевременно, OneBit разширява партньорството си с австралийската компания BillSumo и нейното решение за автоматизирано разплащане на сметки. „За първи път, съвместно с BillSumo, ще адресираме европейския пазар, тъй като в момента продуктът оперира единствено в Австралия“, поясни Димитър Каданов.

Коментар