PC Win Booster – поддържа системата стабилна

PC Win Booster изчиства ненужните от компютъра и поддържа стабилната му работа

PC Win Booster изчиства ненужните неща от компютъра и поддържа стабилната му работа

Програмата PC Win Booster се явява лесен за използване инструмент, който се грижи Windows системата да бъде стабилна и производителна, като сканира регистрите и отстранява проблеми.

Опитните потребители могат сами да настройват параметрите на Windows за най-добра производителност. Алтернативното решение са програми като PC Win Booster, която автоматизира този процес.

Препоръчително е след инсталиране на приложението да създадете точка за възстановяване, която ще ви помогне, ако възникнат проблеми при експериментиране с функциите на PC Win Booster.

Можете да започнете със сканиране на компютъра с цел откриване на прекъснати линкове, неизползвани празни папки, невалидни записи в регистъра, програми с повреден интегрирет или временни файлове, създадени от браузъра, както и инфектирани или подозрителни данни.

След приключване на анализа, можете да изследвате всеки открит проблем или да съхраните резултата за разглеждане по-късно.

Друга полезна функция на PC Win Booster е откриването на дублирани файлове в папки, на видео и аудио файлове, приложения, архиви и документи. Можете да изберете кои от тях да премахнете или запазите.

Нещо повече, можете да деинсталирате всички програми, от които не се нуждаете. PC Win Booster не само премахва актуалното приложение, но и информацията за него в регистрите, както и всички наследени файлове.

Даунлоуд: PC Win Booster

Коментар