Spentura Smart Security Free – пази от вируси, изчиства

Spentura Smart Security Free включва антивирус и няколко полезни инструмента

Spentura Smart Security Free включва антивирус и няколко полезни инструмента

Безплатният софтуер Spentura Smart Security Free е прадназначен да пази от локални и онлайн вирусни заплахи, като същевременно предлага полезни инструменти за изчистване на регистъра, възстановяване на Windows, криптиранe и сигурно изтриване на файлове.

Spentura Smart Security Free има опростен интерфейс и включва скенер в реално време, който е способен да открие локалните заплахи и потенциално опасни файлове, които се свалят от уеб. В допълнение, програмата позволява заключване на папка на диска и достъп до нея само с парола.

Ако искате да се уверите, че компютърът ви вече не е инфектиран, можете да пуснете бързо сканиране, което проверява за наличие на малуер в най-често заразяваните места, или пък да използвате възможността за анализ на цялото съдържание на твърдия диск.

Освен антивирусния модул Spentura Smart Security Free разполага и с няколко помощни инструмента, които се грижат за здавословното състояние на компютъра. С тях можете за проследите активните приложения, да откриете и премахнете ненужни файлове, да възстановите регистъра и да изтриете сигурно данни.

Даунлоуд: Spentura Smart Security Free

Коментар