Топ експерт представя новия SQL Server у нас

Маги Наумова е един от 80-те експерти в световен мащаб със сертификат Microsoft SQL Server MCM (Microsoft Certified Master) и определена от Microsoft като MVP (Most Valuable Professional) 5 години поред.

Маги Наумова е един от 80-те експерти в световен мащаб със сертификат Microsoft SQL Server MCM (Microsoft Certified Master) и определена от Microsoft като MVP (Most Valuable Professional) 5 години поред

Маги Наумова, един от водещите световни експерти по SQL Server, ще представи у нас новите възможни на софтуера на специално събитие в София. SQL Server Launch 2016 Discovery Day ще се проведе на 10 юни в Бизнес център „Земята и хората”.

Нови технологии, работа в групи по практическо задание и много награди очакват посетителите на събитието, съобщиха организаторите от PASS, глобалната общност на SQL Server потребителите по света, и Инспирит, първата и за момента единствена компания на българския ИТ пазар, специализирана в SQL Server Platform.

Във втората част на събитието, след лекцията на Маги Наумова, участниците ще бъдат разделени на групи и ще работят по практическо задание със състезателен характер. Членовете на групата-победител ще получат безплатна регистрация за еднодневния курс „Get ready”, който ще се проведе на 23 юни т.г.

Атрактивни награди за участниците осигурява и Майкрософт България. Присъствието на събитието SQL Server Launch 2016 Discovery Day е безплатно. Местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация, уточниха организаторите.