Теленор дава шанс на хора с увреждания

България е четвъртата страна, в която Теленор реализираме инициативата Open Mind

България е четвъртата страна, в която Теленор реализира инициативата Open Mind

Теленор открива нови позиции за хора с увреждания. Инициативата Open Mind се провежда за втора година и дава възможност на хората със затруднения да повишат професионалната си квалификация и конкурентоспособността си на трудовия пазар чрез работа в компанията.

Желаещите да се включат в Open Mind могат да кандидатстват в основните области от дейността на компанията, вкл. информационни технологии, телекомуникации, продажби, продукти и услуги, човешки ресурси, и т.н.

Участниците в програмата ще работят по конкретен проект в съответната област за период от 2 години, а Теленор ще им осигури отворена и достъпна работна среда и съответното за заеманата позиция финансово възнаграждение. След това те ще получат възможност да останат на постоянна работа или подкрепа за професионална реализация извън компанията.

„Open Mind е програма, която помага не само на хората със затруднения, но и на цялото общество да се развива. България е четвъртата страна, в която реализираме тази инициатива. Опитът ни до момента показва, че тя е изключително успешна”, коментира главният изпълнителен директор на Теленор Майкъл Фоли.

Коментари по темата: „Теленор дава шанс на хора с увреждания”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    А клиентите / потребителите, които ползват скъпарския и ограничен мобилен интернет на всичките мобилни оператори са с мозъчни увреждания.

Коментар