Braava jet чисти автоматично кухни и мокри помещения

Първият продукт от серия подочистачки на iRobot, управляван чрез мобилно приложение вече, излиза на пазара у нас през октомври

Първият продукт от серия подочистачки на iRobot, управляван чрез мобилно приложение, излиза на пазара у нас през октомври

Подочистачката Braava jet идва на българския пазар, съобщиха от производителя iRobot. Създадена да измива твърдите подови настилки с интензивни замърсявания, Braava Jet помага при почистване на кухни и мокри помещения до 25 кв.м.

Роботът е компактен, разполага с вибрираща почистваща глава, прецизна система за разпръскване на течности и нов тип почистващи подложки, за да се справя дори със засъхнали петна на трудно достъпни места – под кухненски шкафове и около тоалетни.

Специално разработените почистващи подложки изпълняват няколко вида дейности – от основно измиване, през почистване с влажна кърпа, до сухо събиране на прахолях и малки частици. Подложките за мокро и влажно почистване са напоени с почистващ препарат, който при контакт с вода, се активира и оставя свеж аромат.

Braava jet е и лесна за употреба – просто прикрепяте избраната почистваща подложка и натискате бутон „Clean”. Роботът автоматично разпознава зададения почистващ режим, въз основа на избранaта подложка – мокро почистване, влажно почистване или сухо почистване.

Роботът маневрира с лекота около препятствия и стени. Прецизната система за разпръскване на вода Jet Spray и вибриращата почистваща глава осигуряват пълноценно почистване на прах и петна.

След приключване на почистващия цикъл не е необходимо ползваната подложка да бъде докосвана. При поставяне на робота над кошчето за боклук и натискане на копчето за освобождаване, подложката е вече изхвърлена. Braava jet разполага и с режим Виртуална стена, който ограничава действията й само в зоната, зададена от потребителя.

Braava jet и прилежащите консумативи ще станат достъпни у нас през октомври. Подочистачката е оборудвана с литиево-йонна батерия, зарядно устройство и по две подложки за всеки почистващ режим. Кърпи за многократна употреба могат да бъдат закупени допълнително.

Коментар