Некст Консулт подкрепи ежегодния SAP форум

next_sap_forumДигиталната трансформация беше във фокуса на ежегодния SAP форум, който се проведе на 11 октомври в Иновационен център Джон Атанасов, София Тех Парк, под мотото „Да дигитализираме България”.

SAP Форум България 2016 разгледа новите бизнес модели и потребителски изживявания, дигитализацията и големите масиви отворени данни. В открита дискусия бяха очертани възможностите, предимствата и предизвикателствата в съвременния дигитален свят.

Събитието събра на едно място клиенти и партньори на SAP в България. Специален гост на форума тази година беше Джонатан Бекър, главен дигитален директор на SAP AG.

Българската фирма Некст Консулт, с над 250 реализирани проекта в повече от 100 наши и международни клиенти само за последните 6 години, бе един от спонсорите на събитието. През март тази година Некст Консулт стана риселър с добавена стойност (VAR) на SAP, като същевременно придоби внедрителя на SAP решения ЕсПро.

Партньорството със SAP позволява на Некст Консулт да обхване „последната миля” в дейностите по подобряване на бизнес процесите в потребителските организации. Компанията участва с щанд на SAP форума, където посетителите можеха да зададат своите въпроси и да получат допълнителна информация.

С комбинирания си опит в консултирането, Некст Консулт помага на бизнес потребителите да изберат и приложат специфични решения за повишаване на конкурентоспособността си. Виждането на компанията е, че едва когато бизнес процесите бъдат добре структурирани, технологията може да даде своя принос, като автоматизира и ускори работата.

SAP Форум България е връхна точка в света на SAP през годината – събитие, на което компанията и нейните партньори представят най-напредналите технологични решения за постигане на бизнес целите на клиентите.