BullGuard Internet Security – комплексна защита

BullGuard Internet Security интегрира множество инструменти за защита в едно приложение

BullGuard Internet Security интегрира множество инструменти за защита в едно приложение

Софтуерът BullGuard Internet Security се явява комплексно решение за защита от вируси, хакерски атаки и други онлайн заплахи, което се адаптира към особеностите на потребителските системи.

На практика, BullGuard Internet Security интегрира множество инструменти за защита в едно приложение. Различните компоненти работят ефективно заедно, за да предотвратят проникването на малуер в системата на потребителя.

Пакетът включва мощен антивирус, антиспайуер и антиспам модули, защитна стена, модул за родителски контрол, защита на данните и помощна програма за настройка на компютъра.

Можете да настроите BullGuard Internet Security автоматично да открива и поставя в карантина откритите заплахи, да ги фиксира или изтрива. Предвидени са също известия и изскачащи прозорци.

Антивирусът осигурява защита в реално време, откриване на заплахи по поведението им или евристично, като в допълнение поддържа сканиране по заявка в няколко режима – бързо за ключовите сектори, пълно и избирателно.

BullGuard Internet Security следи входящите и изходящите имейли, сканира файлове, папки, архиви и изпълнявани процеси. Потребителите могат лесно да конфигурират защитна стена, да следят мрежовата активност и да блокират опити за атаки.

Модулът за родителски контрол позволява създаване на потребителски профили за всяко дете и подробно разглеждане на използването на компютъра.

Не на последно място, чрез BullGuard Internet Security можете да ускорите системата, като премахнете нежеланите и временни файлове, както и прекъснати връзки в регистъра, да дефрагментирате диска и да управлявате стартиращите програми.

Програмата идва с решение за бекъп и възстановяване, което позволява създаване на сигурни копия на документи, мултимедийни файлове и имейл съобщения на CD/DVD, външeн или онлайн сторидж.

Даунлоуд: BullGuard Internet Security

Коментар