Firefly 6S – екшън камера за спорт с Wi-Fi и поддръжка на 4К

Firefly 6S може да прави 11 снимки за секунда и да записва 80 минути видео с резолюция 1080P

Firefly 6S може да прави 11 снимки за секунда и да записва 80 минути видео с резолюция 1080P

В свят без информационни и технологични ограничения, можем с лекота да съхраним и споделяме вълнуващите моменти, когато спортуваме или по време на други екстремни занимания сред природата. Това е предназначението на т.нар. екшън камери – компактни устройства за употреба при всякакви условия и на достъпна цена.

Моделът Firefly 6S се отличава със сериозни технически характеристики, а цената му в онлайн магазина GearBest.com е около 71 долара в момента. Тази екшън камера може да записва с резолюция до 4К и е оборудвана с Wi-Fi модул за бързо безжично предаване на видеото.

Firefly 6S се доставя заедно с батерия и механизми за монтиране

Firefly 6S се доставя заедно с батерия и механизми за монтиране

Компактното устройство има чипсет Novatek 96660 и 16-мегапикселов CMOS сензор за изображения, може да прави 11 снимки за секунда и да записва 80 минути видео с резолюция 1080P при 60 кадъра в секунда (fps) или 4K при 24 fps. Поддържа също видео резолюции 2,5K при 30fps, 720p при 120fps и VGA при 30fps.

Firefly 6S включва редица полезни функции, като например нарязване на видеото на 5-минутни сегменти, поставяне на времеви маркери, стабилизация на изображението, настройки на параметри като ISO, яркост, цвят, зрителен обхват и др. При включване към външен източник на захранване през USB камерата започва автоматично да записва.

Компактната и издръжлива камера Firefly 6S може да се монтира и на дрон

Компактната и издръжлива камера Firefly 6S може да се монтира и на дрон

Вграденият Wi-Fi модул позволява свързване на камерата към смартфон или таблет посредством мобилното приложение Firefly App, но в този случай не се поддържат видео резолюции 4К и 2,5К, нито снимки с резолюция 16MP. Екранът на камерата е 0,65-инчов LCD. Предвидени са още HDMI изход и слот за карти памет с капацитет до 64GB.

Firefly 6S е водоустойчива екшън камера, като остава работоспособна на дълбочина до 30 метра. Може да се управлява дистанционно, има размери 5,90×4,10×2,10 см и тегло 75 грама. Цената в момента е $70,99, с безплатна доставка. Комплектът включва самата камера, водоустойчив калъф, батерия 1600 мАч, капак за лещите, механизми за монтиране, конектори и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „Firefly 6S – екшън камера за спорт с Wi-Fi и поддръжка на 4К”

добавете коментар...

  1. Глист

    Някой сравнявал ли е тази камера с GoPro?

Коментар