ERP.BG започва партньорство с университети в чужбина

„Екипът ни от много години предоставя софтуерни лицензи и лектори на някои от водещите български университети и целта ни е да пренесем този успешен партньорски модел в чужбина", заяви д-р Наталия Футекова, управляващ партньор на ERP.BG

„Екипът ни от много години предоставя софтуерни лицензи и лектори на някои от водещите български университети и целта ни е да пренесем този успешен партньорски модел в чужбина”, заяви д-р Наталия Футекова, управляващ партньор на ERP.BG

Софтуерната компания ERP.BG започва партньорска програма с висши училища от различни европейски страни. Фирмата вече води преговори с няколко университета в Обединеното Кралство.

Инициативата е в продължение на дългогодишната партньорска програма на ERP.BG с българските университети и е част от нейната политика за разширяване на дейността в чужбина. Неотдавна ERP.BG започна да предлага своята система за управление на бизнеса EnterpriseOne на пазара във Великобритания.

„Екипът ни от много години предоставя софтуерни лицензи и лектори на някои от водещите български университети и целта ни е да пренесем този успешен партньорски модел в чужбина”, заяви д-р Наталия Футекова, управляващ партньор на софтуерната фирма.

От създаването си до днес ERP.BG винаги се е развивала успоредно в двете насоки – бизнес и обществена дейност. „Затова беше съвсем естествено със стартирането на нашите международни бизнес операции да разширим и втория аспект от дейността си”, допълни Футекова.

ERP.BG развива партньорство с Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Техническия Университет -София, Стопанската академия „Димитър А. Ценов” – Свищов, Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” и Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков”.

Компанията предоставя на ВУЗ-овете лицензи за бизнес софтуер, лектори, открива нови курсове, провежда семинари, участва в майсторски класове и консултации. Студенти от различни специалности се запознават от близо с модерни софтуерни решения от клас ERP и CRM и получават нови перспективи за професионална реализация.

В рамките на своята обществена дейност компанията подкрепя също български училища, читалища, както и организации за насърчаване на предприемачеството сред младите хора.

Коментар