Able2Extract Professional 11 – по-мощен отвсякога

Able2Extract Professional 11 позволява вмъкване на изображения, векторни графики и текст в PDF документа чрез удобен страничен панел

Able2Extract Professional 11 позволява вмъкване на изображения, векторни графики и текст в PDF документа чрез удобен страничен панел

Нова версия на софтуера за PDF колаборации Able2Extract Professional 11 е достъпна за тестване и покупка. Разработчикът е подобрил много от съществуващите функции на приложението и е добавил нови.

Едно от най-важните подобрения е по отношение на анотациите. В новата версия можете мигновено да добавяте бележки, да оставяте коментари, да подчертавате и оцветявате текстове в PDF страницата, показвана на екрана. Можете да редактирате документа без допълнителни модули или приложения, като използвате за тази цел вградените средства в Able2Extract Professional 11.

Нова функция, наречена Redaction, скрива достъпа до конфиденциална информация при споделяне на PDF документи. Става въпрос за чувствителни данни като акаунти, имена или бизнес транзакции.

Много полезна също е възможността за добавяне на съдържание директно във всички страници. Able2Extract Professional 11 позволява вмъкване на изображения, векторни графики и текст в PDF документа чрез удобен страничен панел за редактиране. Така можете да създадете по-атрактивно и запомнящо се съдържание.

Able2Extract Professional 11 идва със значително подобрен редактор на PDF съдържанието. С негова помощ можете лесно да добавите текст, да завъртате и къстъмизирате векторни графики, да задавате параметрите на инструментите за рисуване на обекти в документа и др. Тази функционалност ще ви позволи например да редактирате удобно обекти като лога.

В новата версия можете мигновено да добавяте бележки, да оставяте коментари, да подчертавате и оцветявате текстове в PDF страницата,

В новата версия можете мигновено да добавяте бележки, да оставяте коментари, да подчертавате и оцветявате текстове в PDF страницата,

Потребителите на AutoCAD също ще извлекат полза от новата версия на Able2Extract Professional 11. С нея те получават по-прецизен контрол в процеса на конвертиране на сложни CAD дизайни. Професионалистите могат, например, да преобразуват сканиран PDF чертеж в изходен документ, благодарение на новия енджин Raster to Vector. Предвидена е възможност и за бързо пакетно конвертиране на множество файлове към AutoCAD, която пести време.

Подобрена е и сигурността. С новата версия можете да криптирате и декриптирате PDF-и, да работите сигурно в екип със заключени PDF файлове, когато се налагат несъществени промени. Able2Extract Professional 11 поддържа защита с пароли и задаване на права за достъп до файлове.

Значително усъвършенстван е OCR инструментът. Той превръща сканираните изображения в PDF съдържание, в което можете да търсите, както и да го редактирате. Резултатът от конвертирането е достатъчно точен, за да интегрирате документа в уъркфлоу системата.

Able2Extract Professional 11 e професионален софтуер с цена от $149,95 за едногодишен лиценз или 34,95 за месечен абонамент за едно работно място. Пробна версия на продукта е достъпна за сваляне и тестване безплатно.

Даунлоуд: Able2Extract Professional 11 (пробна версия)

Коментар