Bitdefender Antivirus Free – олекотен, безплатен антивирус

Bitdefender Antivirus Free Edition поддържа сканиране по заявка и защита в реално време

Bitdefender Antivirus Free Edition поддържа сканиране по заявка и защита в реално време

Наред с няколко професионални решения за сигурност, компанията Bitdefender поддържа и безплатен продукт, олекотен и лесен за използване, без да изисква сложно конфигуриране от страна на потребителя, като държи компютъра ни защитен постоянно от кибер заплахите.

Bitdefender Antivirus Free Edition се разполага в системната лента със задачи (системния трей) и мигновено известява потребителя, когато открие подозрителна активност в компютъра. Този софтуер е идеално решение за потребители, които търсят инструмент срещу всякакви кибер заплахи, без да се занимават с конфигуриране.

При инсталиране, Bitdefender предлага първоначално сканиране на компютъра, за да установи текущата ситуация по отношение на малуера. Програмата поддържа не само сканиране по заявка, но и включва защита в реално време с оптимизирани настройки.

Интерфейсът се състои от малка изскачаща рамка, която показва текущия статут на защитата и позволява на потребителите да деактивират вирусния щит и модула за автоматично сканиране само с един клик.

Всяка открита заплаха се изпраща автоматично в карантина, където потребителите могат да изследват подробно файла, да го изтрият или запазят. Програмата работи икономично и с висока ефективност при откриване на заплахите.

Даунлоуд: Bitdefender Antivirus Free Edition

Коментар