Стелки +Winter се подгряват чрез безжично зареждане

Иновативните стелки +Winter имат в себе си нагряващ елемент и схема за управление с безжичен интерфейс

Иновативната стелка +Winter има в себе си нагряващ елемент и схема за управление с безжичен интерфейс

Представяте ли си стелки за обувки с електрическо подгряване? А какво ще кажете и за безжично зареждане на вградената батерия? Именно такъв продукт създаде една стартираща швейцарска компания, благодарение на финансиране чрез Kickstarter.

Иновативните стелки +Winter имат в себе си нагряващ елемент и схема за управление с безжичен интерфейс. Те са дебели 6 мм в частта на петата и само 2 мм отпред. Могат да се поставят безпроблемно както в обувките за ски и колоездене, така и в най-обикновени обувки.

Батерията на +Winter се зарежда от безжично устройство. Според разработчика, пълното зареждане на батерията отнема около 3 часа, но след това стелките греят в продължение на 5 часа, като разбира се, това време зависи от избраната температура.

Потребителят може да регулира параметрите на подгряването с помощта на мобилно приложение

Потребителят може да регулира параметрите на подгряването с помощта на мобилно приложение

Нещо повече, можете да регулирате параметрите на подгряването с помощта на мобилно приложение. Освен това стелката се изключва автоматично, ако остане неподвижна за определено време или се преобърне.

Комплект от две стелки +Winter, зарядно, чифт чорапи и чанта струва 133 евро. Стелките са на пазара в Европа от края на 2015 г., а благодарение на кампанията в Kickstarter, разработчикът ще може да пласира продукта си и на американския пазар.

Коментар