Preventon Antivirus Premium – открива и премахва вируси

Всички функционалности на Preventon Antivirus Premium са достъпни с един клик

Всички функционалности на Preventon Antivirus Premium са достъпни с един клик

Защитният софтуер Preventon Antivirus Premium се явява цялостно решение за сигурност, което не само открива и премахва вирусите от компютъра, но също така предпазва от заразяване, като блокира постъпващите заплахи.

Всички функционалности на Preventon Antivirus Premium са достъпни с един клик, благодарение на изчистения и модерен потребителски интерфейс. Главният прозорец показва текущото състояние на защитата, кога е направена последната проверка и обновленията на вирусните дефиниции.

За начало, можете да сканирате компютъра в един от трите режима – бърз, пълен и избирателен, при който задавете ръчно папките за сканиране. Откритите инфекции автоматично се поставят в карантина. След сканирането, можете да разгледате резултата и да решите как да процедирате с всяка една заплаха.

Предвидени са голям брой опции, с помощта на които можете да настроите антивируса според специфичните си нужди. Например, да зададете сканиране в реално време, анализ на поведението и защита при сърфиране в интернет, да планирате сканиране на дневна, седмична или месечна база, както и в точно определено време.

Като цяло, Preventon Antivirus Premium е надежден и дружелюбен софтуер за защита, който ще подсигури компютъра срещу широк спектър от външни заплахи, като прилага  евристичен подход за защита и намалява рисковете от инфекции. Програмата е платена с единична цена 20 евро.

Даунлоуд: Preventon Antivirus Premium

Коментар