CompuClever Antivirus Plus – антивирус и още нещо…

CompuClever Antivirus Plus защитава от вируси, грижи се за неприкосновеността и високата производителност

CompuClever Antivirus Plus защитава от вируси, грижи се за неприкосновеността и високата производителност

Софтуерът CompuClever Antivirus Plus осигурява високо ниво на защита на компютъра от вируси, както и неприкосновеност при работа в интернет. В допълнение са налични инструменти за поддържане на производителността.

Функциите на програмата са разделени в три основни категории – Protection, Privacy и Tools. Първата от тях включва възможности за бързо и регулярно сканиране, както и за рестартиране в спасителен режим на работа, който позволява безопасно отстраняване на вирусите. Нещо повече, CompuClever Antivirus Plus е способен да дава препоръки и съвети на потребителите как да процедират с откритите заплахи.

В категорията Privacy са налични средства за сигурно пазаруване, управление на финансите, защита на електронната поща и документите. Безопасното сърфиране е гарантирано от програмата, която елиминира всяка потенциална заплаха от уеб сайтовете, посещавани от потребителя.

Категорията Tools предлага инструменти за оптимизиране на ресурсите на компютъра, така че да се поддържа висока производителност.  В секцията Profiles са включени средства за управление на параметрите според нуждите – в частност, можете да конфигурирате профили, на базата на основните изпълнявани задачи, като така минимизирате влиянието на други програми.

30-дневна пробна версия на CompuClever Antivirus Plus е достъпна за сваляне и ползване безплатно. Едногодишен лиценз на програмата, с право на ползване на три компютъра, струва $59,95.

Даунлоуд: CompuClever Antivirus Plus

Коментар