USB-AV Antivirus – сканира USB устройствата за вируси

USB-AV Antivirus предлага бърз начин за сканиране на USB устройствата, свързвани към компютъра

USB-AV Antivirus предлага бърз начин за сканиране на USB устройствата, свързвани към компютъра

Компактната програма USB-AV Antivirus предпазва компютъра от проникване от вируси през USB флашки и други устройства, като открива своевременно заплахите от преносимите носители.

USB-AV Antivirus предлага бърз начин за сканиране на USB устройствата, свързвани към компютъра, за вируси и друг злонамерен софтуер. След лесната инсталация, антивирусът е достъпен за използване от системната лента със задачи.

С помощта на тази програма можете да сканирате бързо USB флашки, смартфони, таблети и други устройства, които свързвате към компютъра си, за потенциално опасни файлове.

USB-AV Antivirus се отличава от повечето останали антивируси, които проверяват цялата система, по това, че е фокусиран изключително върху устройствата, свързвани към USB портовете. В резултат, сканирането е забележително бързо и не натоварва компютъра.

В допълнение, можете да настроите поведението на програмата според нуждите си. Освен това USB-AV Antivirus позволява сигурно изтриване на остатъците от вредните програми в регистъра, както и преглеждане на скритите файлове и папки, след като устройствата са изчистени.

Даунлоуд: USB-AV Antivirus

Коментари по темата: „USB-AV Antivirus – сканира USB устройствата за вируси”

добавете коментар...

  1. Yo

    The best antivirus for usb

Коментар