FineReader 14 предефинира работата с документи

FineReader 14 включва функции, необходими за работа с всеки хартиен документ и PDF файл, сканиран или цифрово създаден

FineReader 14 включва функции, необходими за работа с всеки хартиен документ и PDF файл, сканиран или цифрово създаден

Доставчикът на решения за обработка на информация ABBYY пусна FineReader 14, нова версия на своя водещ настолен софтуер, който съчетава технология за оптично разпознаване на символи (OCR), разширени възможности за работа с PDF файлове и сравняване на документи.

С новата версия бизнес професионалистите могат лесно да управляват и изпълняват всички видове ежедневни задачи – редактиране, конвертиране, коментиране и сравняване на документи – като използват едно интуитивно приложение, съобщиха от компанията, базирана в Киев, Украйна.

FineReader 14 включва функции, необходими за работа с всеки хартиен документ и PDF файл, сканиран или цифрово създаден. “Хартията продължава да бъде ключов компонент в бизнес процесите. Проучване на IDC потвърждава, че 65% от организациите в САЩ все още са силно зависими от хартията, което изисква по-големи усилия за преобразуване на информацията за по-нататъшна употреба”, казва Иван Бодягин, вицепрезидент на FineReader Product Department в ABBYY.

Софтуерът на ABBYY преодолява пропастта между хартиена и цифрова информация, като се явява мощен инструмент за ускоряване на процесите, свързани с документооборот, подчертаха от компанията.

ABBYY разработва FineReader 14 в отговор на нуждите на бизнес професионалистите, които се нуждаят от нови възможности за бързо обработване на документи с високо качество. Някои от подобренията в новата версия включват:

  • конвертиране с висока точност на PDF файлове и сканирани копия във формати, които позволяват обработка;
  • редактиране на PDF и съвместна работа;
  • сравнение на документи в различни формати;
  • силна интеграция на OCR в PDF инструменти;
  • над 190 езика за OCR.

ABBYY FineReader 14 е наличен в три версии: Standard, Corporate и Enterprise за потребители по целия свят. Софтуерът може да бъде поръчан в онлайн магазините и партньорите на разработчика. Пробна версия на приложението е достъпна за сваляне безплатно.

Коментар