Reve Antivirus – пази от вируси и оптимизира

Reve Antivirus предоставя широк набор от опции за настройка на функционалността

Reve Antivirus е модерен софтуер за сигурност, който освен че защитава компютъра от вируси и пази неприкосновеността на важната информация, може да увеличи производителността.

Програмата предлага защита в реално време от троянци, спайуер, ботнети и други типове заплахи, като същевременно включва и средства за сканиране на системата, вкл. на USB носители.

Reve Antivirus поддържа три режима на сканиране – пълно, избирателно и планирано. Избирателното позволява отделна проверка на която и да е папка и премахване на заплахи от зареждащия сектор, данни от регистъра, бисквитки и друга информация, съхранявана от браузъра.

Антивирусът предоставя широк набор от опции за настройка на функционалността – от секцията Settings можете да разрешите или забраните много от характеристиките и напълно да настроите поведението на Reve Antivirus за различни ситуации.

Разработчикът предлага също лесен начин за надстройка на възможностите с още функции срещу доплащане – например, за оптимизиране на първоначалното зареждане, изистване, дефрагментиране на диска и редица други характеристики.

Даунлоуд: Reve Antivirus (пробна версия)

Коментари по темата: „Reve Antivirus – пази от вируси и оптимизира”

добавете коментар...

  1. olo

    Реве за пари най-вече.

Коментар