Soft4Boost Photo Studio – добавя ефекти и корекции

Въпреки че включва множество функции, Soft4Boost Photo Studio има изчистен и интуитивен интерфейс

Програмата Soft4Boost Photo Studio предоставя удобни инструменти за подобряване на качеството на изображенията чрез прилагане на редица операции за редактиране.

Въпреки че включва множество функции и параметри, Soft4Boost Photo Studio има изчистен и интуитивен дизайн, с бърз достъп до файловете и папките на компютъра. Програмата работи с всички популярни формати за изображения, вкл. JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF, RAW и др.

Soft4Boost Photo Studio поддържа действия като увеличаване и намаляване на изображението, преглеждане на параметрите – размер, резолюция, дата на създаване и т.н., завъртане под различни ъгли, отмяна и възстановяване на операции, както и функция за автокоригиране.

Що се отнася до операциите по редактиране, програмата може да прилага специални ефекти, да настройва нивата на белия баланс, контраста, яркостта и RGB параметрите. В допълнение, Soft4Boost Photo Studio поддържа отстраняване на ефекта червено око, вграждане на воден знак, добавяне на текст, изрязване и използване на четка.

В програмата е предвиден режим на пълен екран за по-добро фокусиране върху изображението, сравняване с оригинала и редактиране в двоен панел, разглеждане на хистограма, принтиране и съхранение на редактираните изображения в същия формат като оригиналния.

Даунлоуд: Soft4Boost Photo Studio

Коментар