Acer остава лидер на пазара за проектори у нас

Acer увеличи водещия си пазарен дял при проекторите у нас до 36% през 2016 г.

Acer България регистрира рекордно висок пазарен дял в сегмента на проекторите. Компанията заема лидерската позиция с 36% от продажбите през 2016 г., по данни на PMA Research, което е безпрецедентно постижение.

Acer беше номер едно при проекторите и през 2015 г. с пазарен дял от 34,5%. След ръста през миналата година, компанията планира да подобри резултата си и през 2017 г..

„За поредна година Acer е лидер на пазара на проектори в България. Това се дължи на факта, че предлагаме на пазара най-добрите проектори за работа и забавление и разнообразие от модели, достъпни за всеки вкус и възможности“, коментира Данаил Вълков, генерален мениджър на Acer за България

Той наблегна на усъвършенстваните технологии и функции, които правят проекторите на Acer лесни за употреба – както за работа, така и за забавление, с висока прецизност и отчетливост на изображенията.

През миналата година Acer пусна първия си специализиран проектор за геймърския сегмент. Predator Z650 е устройство с Full HD резолюция (контрастно съотношение 20 000:1), специализиран гейминг режими, технология ColorPurity, по-широка цветова гама и 20W DTS звук.

Коментари по темата: „Acer остава лидер на пазара за проектори у нас”

добавете коментар...

  1. :о)

    за пореден път acer си остава НАЙ ЕВТИНИЯ проектор в българия…така се става “лидер”
    Predator я е продал 2-3 я не.

Коментар