BullGuard Antivirus – сигурност на няколо нива

BullGuard Antivirus включва всички базови функции на едно решение за сигурност

Софтуерът BullGuard Antivirus претендира, че може да ви защити от повече вируси и заплахи – с до 65%, в сравнение с други програми, базирани на сигнатури.

BullGuard Antivirus предлага няколко нива на сигурност, които държат на разстояние от компютъра заплахите за сигурността. Антивирусният енджин е допълнен от антиспам модул за електронната поща и компонент за сигурно сърфиране, който предпазва от проникване на злонамерен код.

Пакетът включва всички базови функции на едно решение за сигурност и същевременно има слабо влияние върху системната производителност. Антивирусният енджин открива заплахите по тяхното поведение, което му помага да засича новите опасности, преди да поразят системата.

Подобно на своите конкуренти, BullGuard Antivirus поддържа няколко режима на сканиране, вкл. бързо, пълно и избирателно, което ще ви позволи да зададете определени области за анализ.

Резултатите от всяко сканиране се записват в лог файл, а злонамерените файлове се поставят в карантина. Можете да ги извадите от изолатора, но на собствен риск.

Спам филтърът поддържа табове на входящи и изходящи имейли и блокира писма, които представляват потенциална заплаха за сигурността. Освен това BullGuard Antivirus следи сърфирането в уеб, като сканира трафика и позволява разглеждане само на безопасни сайтове.

Тестова 15-дневна версия на антивируса е достъпна за сваляне и ползване безплатно. Лиценз за едно копие на BullGuard Antivirus за период от една година струва 29,95 долара.

Даунлоуд: BullGuard Antivirus

Коментар