Kozelat.com подпомага стартиращите фирми у нас

Новостартиращи фирми могат да се възползват от продължаващата кампания на онлайн магазина Kozelat.com, за да оборудват офисите си изгодно с обновена маркова компютърна техника и аксесоари.

„От опит знаем каква е инвестицията в средства и време за компютърно оборудване на една млада компания. Целта ни е да помогнем на стартиращите фирми в избора и да им предложим максимално ниска цена”, посочиха от компанията.

По-конкретно, Kozelat.com предлага на клиентитe си набор от качествена маркова техника на достъпни цени за ежедневни и бизнес потребности. Магазинът оперира изцяло в интернет, благодарение на което постига едни от най-изгодните цени.

В сайта на Kozelat фигурират професионален клас компютри, монитори, лаптопи, принтери и сървъри, части и аксесоари за тях. Обновената техника е с проверен произход и е разработена да посрещне нуждите на фирмите, поясниха от онлайн магазина.

Известно е, че марковата техника се прави от по-качествени компоненти и издържа на по-сериозни натоварвания, подчертаха от Kozelat. Всеки продукт е сервизиран и тестван и се предлага с до 12 месеца гаранция.  

„Продължаваме да стимулираме и покупката на техника с лицензиран софтуер. Според нуждите на клиента, предлагаме възможност за добавяне на операционна система на цена от 49 лв. с ДДС, предварително инсталирана на съответното устройство от нашите специалисти”, уточниха от онлайн магазина.

В сайта на Kozelat.com фигурират професионален клас компютри, монитори, лаптопи, принтери и сървъри, части и аксесоари за тях

Именно операционната система е най-предпочитаната добавка към лаптоп или компютър на малките и средни фирми у нас. Предлагат се две възможности: Windows 10 Home и Windows 10 Professional.

Програмата за новостартиращи фирми на Kozelat включва промокод, който носи първоначална допълнителна отстъпка от 5% и може да се използва неограничено при поръчка. Всяка фирма, която е основана през последната една година, без значение от сферата на дейност и населеното място, където се намира, може да се възползва от програмата.

Kozelat.com акцентира на още няколко важни предимства на своята услуга. Такива са безплатна доставка в цялата страна, тест преди плащане, 14-дневен срок за връщане или замяна и, разбира се, гаранция за обновената техника за период от 12 месеца. От компанията подчертават и непознатата досега на пазара у нас цена за лицензирана операционна система.