Undo It – възстановява изтрити файлове

Програмата Undo It е способна да възстанови изтрити файлове, които дори не фигурират в Recycle Bin

Софтуерният инструмент Undo It може да се окаже изключително полезен, ако по някаква причина сте изтрили ценна информация от твърдия диск или преносимата памет. Програмата предлага опции за възстановяване на файловете, вкл. с търсене по име и формат.

Undo It не се нуждае от инсталиране, за да работи. Приложението е готово за действие веднага щом го качите на компютъра си. Изисква .NET Framework, но това е стандартна характеристика за всички съвременни версии на Windows.

На централната работна площ можете да разглеждате и избирате файловете, а страничният панел предлага бърз достъп до опциите за възстановяване. Ключовата функция е възстановяване на изтрити файлове, които вече не са налични в кошчето (Recycle Bin).

Нивото на откриване на изтрити файлове е по-ниско при SSD устройствата, поради тяхната архитектура. Освен това, отдавна изтрити файлове или такива, премахнати със специални инструменти, може да не бъдат открити от Undo It, но това е характерно и за останалите програми за възстановяване.

Undo It предлага няколко метода за откриване на файлове. Ако нямате никаква информация за търсения файл, може да ползвате опцията Scan All (сканирай всички), като изберете целия диск или конкретна папка за сканиране.

Друга възможност е да въведете текстов стринг като критерий за търсене и отново да изберете диск или папка. Накрая, налична е опция за търсене по тип на файла – Word, Excel, PowerPoint, PDF, MP3, изображения, DLL, HTML, ISO, ICO, JS, LOG, RAR, TXT и XML.

Даунлоуд: Undo It

Коментар