AVG Rescue CD – възстановява след сривове и вируси

AVG Rescue CD е достъпен за сваляне безплатно във версии за CD и USB флашка

AVG Rescue CD е достъпен за сваляне безплатно във версии за CD и USB флашка

Едва ли има потребител, който да не се е сблъсквал със срив на системата и вирусна инфекция. Необходими са часове и често външна помощ, за да бъдат възстановени данните и работоспособността.

AVG Rescue CD е решение точно за такива случаи – софтуерът на един от най-популярните разработчици в сферата на сигурността е подходящият инструмент за възстановяване, при това напълно безплатно.

В зависимост от предпочитанията, потребителят може да си свали безплатно версия на софтуера за CD или за USB флашка. За тези, които искат да запишат приложението на CD, е достъпен ISO файл, докато за зареждаща флашка е наличен архивиран файл.

След като създадете копие на AVG Rescue CD на избраната медия, можете да стартирате РС-то директно в главното меню на AVG и оттам лесно да зададете сканиране на компютъра за вируси или да анализирате последните резултати от сканирането.

В допълнение, можете да конфигурирате мрежата, да инспектиране изолатора за вируси, да рестартирате или изключите системата или да предприемете други действия, вкл. да пуснете скриптове и да отстраните някои проблеми.

Предимство на AVG Rescue CD е достъпът до Linux помощни програми за управление на инфектираните компютри, като например ping инструмент, файлов мениджър, редактор на Windows регистъра и модул за възстановяване на данни на диска. Нещо повече, можете да изпълните S.M.A.R.T. тест на дисковете си.

Даунлоуд: AVG Rescue CD

Коментар