LikeNewPC – възстановява след сривове и вируси

LikeNewPC е създадена с идеята да бъде автоматично решение за проблеми като син екран, невъзможност за зареждане от твърдия диск и др.

LikeNewPC е създадена с идеята да бъде автоматично решение за проблеми като син екран, невъзможност за зареждане от твърдия диск и др.

LikeNewPC е полезен инструмент за възстановяване на компютъра от повредени системни файлове и след инфекции с вируси с помощта само на един клик. Програмата предлага развити възможности, като същевременно има дружелюбен интерфейс.

Този софтуер може да се използва без инсталиране, само чрез пускане на изпълнимия файл от мястото, където се съхранява програмата. Веднага след стартиране, LikeNewPC предлага три опции: изпълнение; създаване на копие на USB флашка или външен диск; и създаване на зареждащ CD (за потребители на Window XP).

Когато я пуснете на повреден компютър, програмата се нуждае от няколко минути, за да сканира системата, а процесът на възстановяване започва автоматично след рестартиране.

Самото възстановяване на компютъра е доста продължително и може да отнеме до 8 часа. Не се налага, разбира се, да стоите пред компютъра през това време, но все пак трябва да зададете типа на интернет връзката и предпочитаният бекъп на системата.

LikeNewPC е създадена с идеята да бъде автоматично решение за проблеми като син екран, изключване на компютъра, увисване, невъзможност за зареждане от твърдия диск или неразпознаване на диска, вирусни инфекции и др.

Не очаквайте програмата да възстанови абсолютно всички възможни проблеми в компютъра – тя не е решение за повреди на електрониката, монитора или твърдия диск. LikeNewPC обаче ще ви помогне, когато компютърът не стартира заради повредени системни файлове.

Даунлоуд: LikeNewPC

Коментар