Детският часовник MyKi навлиза на нови пазари

Децата могат да се чувстват в безопасност с помощта на устройства като MyKi Watch

Детският часовник MyKi, разработен от българската компания Алтерко Роботикс, вече е наличен в над 60 държави. През последните два летни месеца смарт устройството достигна до три нови международни пазара – Дания, Латвия и Южна Африка.

Хиляди деца в тези 3 нови страни общуват свободно с родителите си, където и да се намират, и се чувстват в безопасност с помощта на устройства като MyKi Watch и MyKi Touch, посочиха от Алтерко Роботикс.

„В резултат на тези нови завоювани пазари продажбите на нашите часовници вече надхвърлят 100 000 бройки, което утвърждава MyKi като една от най-успешните продуктови марки, създавани в България и жънещи международен успех“ – заяви Димитър Димитров, изпълнителен директор на Алтерко Роботикс.

MyKi Watch и MyKi Touch сa смарт часовници, предназначен за деца над 4-годишна възраст

Смарт часовникът се предлага в комплект с абонаментни планове към мобилни оператори в редица страни по света. В Латвия, например, в мрежата на оператора BITE срещу 5 евро на месец всеки може да се сдобие с MyKi Watch, SIM карта, подходящ тарифен план и спокойствие да знае къде са децата му.

MyKi Watch и MyKi Touch сa смарт часовници, предназначен за деца над 4-годишна възраст. Те работят със SIM карта и дават възможност на родителите да се свързват с децата си, както и да следят локацията им с безплатно мобилно приложение MyKi Watch app, което може да бъде изтеглено от Apple Store и Google Play.

Родителите оценяват възможността, която MyKi им предоставя, да следят за безопасността на детето си от разстояние, като виждат текущото му местоположение на телефона или компютъра си. Устройствата служат едновременно като GPS, GSM и часовник.

Коментари по темата: „Детският часовник MyKi навлиза на нови пазари”

добавете коментар...

  1. Bbc

    Лизач, знаем те че там работиш.

  2. Огнян Пеев

    Браво! Гордост за България!

Коментар