Луис Суарес става посланик на бранда Tronsmart

Tronsmart и Луис Соларес подписаха договор, съгласно който футболистът става официален посланик на технологичния бранд

Tronsmart привлече една от най-известните футболни звезди в света – Луис Суарес – като официален посланик на марката. Той ще действа като официален говорител, представящ бранда Tronsmart.

Tronsmart е технологична марка, която се разраства бързо в Америка, Европа, Близкия Изток и много азиатски страни. Нейните преносими зарядни устройства, кабели и аудио продукти са добре приети в целия свят. Tronsmart се позиционира като един от най-иновативните доставчици на потребителска електроника, предлагайки на клиентите си висококачествени продукти с премиум излъчване.

Суарес е смятан за „идеален партньор“ на компанията, поради споделените ценности и мотивации. Tronsmart има разнообразна продуктова гама от устройства с първокласни функции, които обогатяват живота на клиентите. Световното първенство по футбол тази година – 2018 FIFA World Cup – е голямо предизвикателство пред Луис Суарес и неговия отбор. Tronsmart успя да преодолее много предизвикателства и да осигури безупречни продукти за всички потребители. Суарес е много развълнуван, че е част от това пътуване с Tronsmart и заедно партньорите се надяват да вдъхновяват феновете и клиентите и занапред.

Това ново сътрудничество също е чудесна възможност за Tronsmart да показва новите си продукти.

Element Mega е свеж продукт на пазара с бързо нарастващи продажби. Този Bluetooth високоговорител 40W е преносим и изключително мощен. Element Mega е Bluetooth Speakers шампион и ще звучи чудесно, докато гледате Суарес да вземе Световната купа тази година.

Geekbuying.com организира игра с подарък, за да отпразнува присъединяването на Луис Суарес към екипа на Tronsmart. Просто влезте в Geekbuying и започнете да играете Суарес, за да спечелите подарък!

Играйте, за да спечелите. Можете да спечелите футболна топка, подписана от Луис Суарес, и други награди от Tronsmart. Не пропускайте това!

Спечелете подарък от Tronsmart с автограф от Суарес!

Суарес винаги е бил свързан с компании, които имат визия да превърнат света в по-добро място. Същите стандарти се споделят от Tronsmart, тъй като компанията се стреми да улесни живота на хората със своите продукти. Суарес е силен конкурент и работи усилено, за да постигне голям успех. Tronsmart също е вложила години упорита работа в своите продукти, за да осигури възможно най-доброто качество за клиентите. Що се отнася до представянето на високопроизводителната продуктова линия на Tronsmart, Суарес е идеалният човек за тази работа.

2018 е голяма година както за технологичните потребители, така и за феновете на FIFA. Суарес и Tronsmart са щастливи да осигурят на хората навсякъде по света средства за развлечения и заедно ще им помагат да „вървят напред!“.