„Умни” капсули за сън и отдих скоро на летищата в Европа

Капсулата AirPod наподобява космически апарат от научно-фантастичните филми (източник: AirPod)

Няколко европейски летища скоро ще се обзаведат с уникални капсули за почивка, сън и развлечения. Те се разработват от словенски стартъп и се наричат AirPod.

Капсулата се отличава с футуристичен, съвременен дизайн и наподобява малък космически апарат от научно-фантастичните филми. Освен условия за спане, AirPod ще предложи възможност за зареждане на джаджи, гледане на филми и достъп до интернет през Wi-Fi.

AirPod е напълно изолирана от външни звуци, но при желание потребителят може да следи какво се случва наоколо. Освен това капсулата уведомява своя гост за пристигащите и кацащи самолети.

В момента AirPod капсулите са достъпни за предварителни поръчки. Според информации от компанията, първите десет капсули ще бъдат монтирани на няколко европейски летища през третото тримесечие. Цените на услугата започват от 10 евро за 1 час престой в AirPod.

Коментари по темата: „„Умни” капсули за сън и отдих скоро на летищата в Европа”

добавете коментар...

  1. ха

    Имам чувството, че посланието на сайта им е “BUY TOKENS”! Иначе по принцип никой не залага на бързата печалба от случайни “стихийни” инвеститори, ако може да си намери собствени такива при по-изгодни условия. Често подобни подходи са за фалшиви проекти или поне такива, при които някой финансов гений подвежда разработчиците (присъединявайки се към екипа им), за да се облажи сериозно с подобни нечисти похвати на бизнес.
    Та те твърдят, че вече са осигурили 10 броя от творението си… Защо търсят пари от “всеки срещнат”?

Коментар