Xiaomi SWDK Vacuum Cleaner – убиецът на акари

Xiaomi SWDK Mites Dust Vacuum Cleaner изтребва ефективно насекомите в меките тъкани

Акари и други упорити насекоми, бактерии и прашинки често обитават домовете ни, като освен че създават дискомфорт, застрашават и здравето на хората, причинявайки алергични реакции и дори проблеми с дишането. Има обаче ефикасно средство за борба с тях – специална прахосмукачка „убиец“ на акарите.

Изкореняването на акарите може да бъде много трудно, тъй като те са склонни да се скрият и събират върху меки повърхности като възглавници, спално бельо или плюшени играчки. Но това няма да ги спаси от Xiaomi SWDK Mites Dust Vacuum Cleaner – портативна прахосмукачка за изтребване на насекомите-натрапници, която е достъпна на цена от €58,99 в онлайн магазина Cafago (с купон за отстъпка L185PA).

Xiaomi SWDK Mites Dust Vacuum Cleaner е компактна и лека, с приятен бял цвят

Този високотехнологичен продукт предлага лесен и удобен начин за отстраняване на акари и други насекоми, както и на прах от меките тъкани в жилището. Макар и евтина, прахосмукачката има отлична функционалност. Тя генерира до 8000 вибрации в минута, като „разбърква“ акарите по повърхността на тъканта на мебелите, вкл. впитите дълбоко в матрака, преди да ги засмуче с мощност 12 000 паскала (pa).

Освен че отстранява акари и прах, които причиняват алергии, Xiaomi SWDK Mites Dust Vacuum Cleaner стерилизира и убива микроби с помощта на ултравиолетови лъчи. UV лампата осигурява дълбоко проникване и висок убиващ ефект, а когато не е в контакт с почистващата повърхност, ултравиолетовата светлина автоматично се изключва. Ефективността на почистване от насекоми и прах може да достигне 99%.

Xiaomi SWDK Mites Dust Vacuum Cleaner има ултравиолетова лампа с висока ефективност

Прахосмукачката разполага с двоен филтър и прозрачна „чаша“ за прах, която е удобна за сваляне и почистване. Захранва се със стандартно напрежение 100-240V, има мощност 450W и тежи 1 килограм. Размерите на устройството са около 32,50х27,50х17,00 см, а отстрани са разположени светлинни индикатори за мощността и ултравиолетовия режим.

Компактна и лека, с функция за намаляване на шума на мотора, удобна за пренасяне и лесна за използване, с ефективни механизми за унищожаване на акари и изсмукване на прах, Xiaomi SWDK Mites Dust Vacuum Cleaner е страхотен продукт за дома и дори за меката мебел в офиса, при това на напълно поносима цена.

Xiaomi SWDK Mites Dust Vacuum Cleaner е страхотен продукт за дома

Можете да купите „убиеца на акари“ тук: Xiaomi SWDK Mites Dust Vacuum Cleaner – на цена от €58,99 с купон за отстъпка L185PA, валиден до края на януари 2019 г., и безплатна доставка.

Коментар