KUGOO S1 Folding Electric Scooter – практичен и забавен

KUGOO S1 Folding Electric Scooter е практичен и предизвикателен

Електрическите скутери стават все по-популярни като практично средство за придвижване, особено в натоварената градска среда, а също и за развлечение – в парка например или по крайбрежието. Цените на тези модерни устройства са приемливи дори и за скромните бюджети.

Един от най-атрактивните модели, предлагани на световния пазар, е сгъваемият скутер KUGOO S1 Folding Electric Scooter, който е достъпен в момента на цена от $329,99 (с купон за отстъпка KUGOOS1) в онлайн магазина Geekbuying, с платени мита и безплатна доставка за купувачите от България, подчертават търговецът на сайта си.

Това е устройство с мощен мотор 350W, удобен LCD екран за важната информация, три режима в зависимост скоростта, стабилни гуми и спирачки и не на последно място – водоустойчивост. Тежи 11 кг и може да поеме човек с тегло до 120 кг. В сгънато състояние, моделът има размери 960x210x330 мм.

Ето накратко какви предимства дава разглежданият електрически скутер:

350W мотор. Скутерът разчита на мощен 350-ватов мотор 700 об./мин., който осигурява комфортно „яздене“ на разстояние до 30 километра с едно зареждане на литиево-йонната батерия 6AH/36V, а то отнема около 4 часа.

Масивна гума. Тя е 8,5-инчова, със стабилно сцепление, устойчива на износване и хлъзгане, безопасна, със спирачен път 4 метра. Подходяща е за различни видове пътни настилки.

Три режима на движение. Можете да контролирате скоростта на движение на скутера с натискане на един бутон, за да се пригодите към различните условия на пътя, така че карането да е по-комфортно и сигурно – 15 км/ч, 25 км/ч и максималната 30 км/ч.

Лесно управление. Освен контрол на скоростта с един бутон, скутерът позволява лесно управление и на други важни механицми – например спирачките, които също се задействат с един бутон. В допълнение, на предния LCD екран ще виждате цялата важна информация – скорост, оставащо разстояние, време, мощност и др.

Сигурност и комфорт. Двойната спирачна система на KUGOO S1 Folding Electric Scooter обезпечава сигурност на пътя – с лявата електронна спирачка може да намалите скоростта, а със задната да спрете напълно движението. Освен това са предвидени предна LED светлина и ярка червена предупредителна светлина при нощно каране. Системата от амортисьори пък гарантира комфортно каране. Скутерът има RoHS и CE сертификати за безопасност.

Удобство. Разглежданият модел е сгъваем, благодарение на което може лесно да се пренася и съхранява в малко пространство. Също така можете да регулирате височината на три нива – 930 мм, 1070 мм и 1160 мм, така че да ви е най-удобно при каране.

Можете да купите този практичен и надежден скутер, предлаган от Geekbuying, тук: KUGOO S1 Folding Electric Scooter – на цена от $329,99 с купон за отстъпка KUGOOS1, платени мита и безплатна доставка за купувачите от България, според условията, публикувани на сайта на търговеца.

Коментари по темата: „KUGOO S1 Folding Electric Scooter – практичен и забавен”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Емигранте, в заблуда си за липсата и наличието на АЕЦ, както и за цената на тока. Дишай си въздуха в Буенос Айрес, наслаждавай се на Каракас и всичко ще ти е лесно и точно. Другото са излишни напрежения.

  2. емигрант

    В Южна Америка става все по-често явление да видиш ел. скутери за споделяне с много депотаа в граада. Особено се забелязва в Буенос Айрес, Монтевидео, Сантяго де Чиле, Меделин и в Каракас (да! Венецуела не е това, което масмедиите ви изсипват) ‘-‘
    Има конкуренция между-платформите и типовете, но е адски удобно.
    Естествено не мога да не откроя и възхитата си в България от услугата на СПАРК при автомобилите и респект и все същият успех в иновациите и внедряването. Язък, че във времената на еПС-тата вече нямаме/нямате АЕЦ и евтин ток!!!

Коментар