Kugoo S1 – мечтан е-скутер в комплект с аксесоари

Kugoo S1 е сгъваем и удобен за носене и съхранение

Популярен електрически скутер се предлага изгодно в комплект с различни аксесоари в онлайн магазина GeekBuying. Един от най-продаваните модели е достъпен за покупки заедно със слушалки, безжична аудиоклонка Tronsmart и шлем, на цени с отстъпки.

Моделът Kugoo S1 има стабилна конструкция, задвижван е от мотор с мощност 350W и може да вози човек с тегло до 120. Това е удобно превозно средство за пътувания на сравнително къси разстояния – особено в градовете, в паркове за развлечение или по крайбрежната ивица.

Kugoo S1 е идеален за пътуване в града

Скутерът е направен от алуминиева сплав, която е лека и същевременно здрава. Той тежи само 11 кг и се сгъва за по-удобно пренасяне и съхранение. Може да се ползва от потребители във всички възрастови категории, вкл. деца, благодарение на регулируемата височина в три степени.

Кugоо Ѕ1 има модулен дизайн. Дисплеят, таблото, двигателят и батерията могат лесно да се демонтират и заменят. Предвидени са също опции за инсталиране на допълнителни приспособления като говорители или GРЅ приемник.

LED таблото отпред показва важна информация

Този електрически скутер е доста здрав и надежден. Има стабилни 8,5-инчови гуми и двойни дискови спирачки (спирачният път е 4 метра). Развива максимална скорост 30 км/ч, като поддържа три скоростни режима – 15 км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч, които потребителят може да избира само с един бутон, придвижвайки се по различни терени.

Батерията на Kugoo S1 осигурява един час каране на максимална скорост. На LED дисплея отпред ще видите полезна информация от рода на скорост, изминато разстояние, заряд на батерията и други параметри.

Kugoo S1 е мощен, здрав и издръжлив

Нещо повече, скутерът е водоустойчив по стандарта IP54 и е преминал различни изпитания, вкл. RoHS и CE, за безопасност и сигурност. Налични са предна LED светлина и сигнална лампа отзад, които са особено необходими при возене нощем. Система за потискане на силата на ударите отпред и отзад на скутера осигурява повече комфорт.

Можете да купите електрическия скутер в комплект с различни аксесоари тук:

Моделът се доставя от склад в Полша, освободен от мита. Сервизът на скутера също е в Полша, уточниха от онлайн магазина GeekBuying.

Коментари по темата: „Kugoo S1 – мечтан е-скутер в комплект с аксесоари”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Щом няма мита купувам !

Коментар