Маратонки Nike се връзват и стягат сами

Новите кецове Adapt BB 2.0 на Nike идват с технологични подобрения
(снимка: Nike)

Nike пуска в продажба нови високотехнологични маратонки Adapt BB 2.0. Те се явяват подобрен модел на миналогодишните Adapt BB, които можеха сами да се връзват и стягат по-плътно или по-слабо.

Подобно на своите предшественици, маратонките Adapt BB 2.0 са предназначени за баскетболисти. Продажбите в САЩ ще започнат на 16 февруари – в деня на „All-Star Game” на NBA 2020. Те струват 400 долара, което е с 50 долара повече от цената на Adapt BB.

Според Nike, новите маратонки са по-лесни за слагане и сваляне, имат елементи с повишена еластичност и като цяло второто поколение Adapt BB е станало по-удобно.

Както и своите предшественици, кецовете Adapt BB 2.0 се свързват към смартфон приложение чрез Bluetooth. Потребителят може да регулира цвета, плътността на връзване и прилягането на маратонката към формата на крака –  за всеки крак отделно.

Предвидено е също дистанционно управление на бутоните на подметката. Маратонките трябва да се зареждат на всеки две седмици, като се използва специална безжична подложка.

Коментари по темата: „Маратонки Nike се връзват и стягат сами”

добавете коментар...

 1. хаах

  а свирки и масажи не правят ли?

 2. Sluchaen

  хахаха

 3. Мързел

  Оооо йессс

 4. Българин

  Да си зареждам маратонките? Не, мерси!

Коментар