Маратонки предлагат бутон за поръчка на пица

За да си поръча пица, човек просто трябва да натисне червения бутон върху езика на маратонката

В стремежа си да привлече повече и по-лоялни клиенти, Pizza Hut подготвя брандирани маратонки с вграден бутон за поръчка на пица. Мястото на доставка се определя от текущото местоположение на клиента.

Иновативните маратонки работят в тандем със смартфон. За да си поръча пица, човек трябва просто да натисне червения бутон върху езика на маратонката. Комуникацията с мобилното приложение в смартфона се извършва посредством безжичен Bluetooth интерфейс. Приложението знае каква пица да поръча, тъй като информацията за това се въвежда предварително от потребителя.

Pizza Hut ще пусне на първо време само 64 чифта маратонки с бутон за пица. Те ще станат достояние на анализатори и други потребители, които имат потенциал да популяризират необикновените спортни обувки. Очаква се на по-късен етап компанията да пусне маратонките и за масовия потребител. Цената на иновативните обувки все още не е обявена.

Коментари по темата: „Маратонки предлагат бутон за поръчка на пица”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Иновативни маратонки?!?

    Според мен е изключително малоумно и дебилно хрумване на пълен олигофрен, който тамън е разбрал какво представлява Amazon Dash Button.

Коментар