Тръгва нова услуга за сателитна телевизия

Сателитната телевизия е най-сигурният и най-качественият метод за получаване на информация и забавление през ТВ екран, казва Максим Заяков, управител на българския оператор neosat
(снимка: neosat)

Нов сателитен оператор neosat ще предлага у нас телевизия от следващо поколение, базирана на сателита България Сат-1, който бе изведен в орбита от SpaceX, стана ясно днес на дигитална конференция.

За първи път на телевизионния пазар у нас neosat въвежда гъвкав модел на предоставяне на услуга с възможност за пълно персонализиране по отношение на срок за ползване и конфигуриране на пакета услуги в близко до реално време. Осигурен е достъп до над 210 канала, от които 120 във висока резолюция (HD).

Основното предимство за потребителите е свободата на избор по отношение на срока на договора и характеристиките на пакетите, поясниха от оператора. Всеки абонат ще има право да прекрати договора си без неустойки по всяко време, както и да добавя и премахва канали и пакети, адаптирайки услугата спрямо своите моментни нужди.

„От години няма съществено развитие в областта на сателитната телевизия у нас, която да съответства на развитието на качеството на самите телевизори и големината на екраните, с необходимата стабилност и постоянство на качеството”, каза Максим Заяков, изпълнителен директор на neosat.

По неговите думи, сателитната телевизия беше доста подценявана дълго време, но точно сега в условията на изолация и високо потребление на интернет, натоварващо мрежите до краен предел, се доказа като най-сигурния и качествен метод за получаване на информация и забавление през ТВ екран.

От neosat подчертаха, че са единствената изцяло българска компания за сателитна телевизия, която използва българско оборудване, ресурси и ноу-хау. Услугата стартира с безплатен двумесечен тестови период за първите 2020 записали се ентусиасти на neosat.com.

Заявки за безплатен тест ще се приемат до 31 май, включително. Тестът не обвързва потребителя по никакъв начин и започва от датата на инсталиране на услугата, уточниха от новия сателитен оператор.

Коментари по темата: „Тръгва нова услуга за сателитна телевизия”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Пенсионерите с увеличените пенсии с по 50 лева ще е популярна тая услуга.

    Другите поколения са към интернета, а тези кабеларки и сателитни тивита навяват спомени от старите времена на жичните телефони, кабини, дебелаци кабели.

    Във времето на 5G ще е странно ретро това да имаш кабеларка сателарка. Достатъчно ни грабят от данъците пари за БНТ която не гледам както изобщо никое ТВ с каквито и ще да са каналите.

  2. Пешо

    Чакаме да публикуват списък на каналите

  3. Алекси Славилов Гемеджиев

    Ще може ли да си изберем програма по желание?

Коментар